НАЧАЛО УСЛУГИ ЗА КЛИЕНТИ ЗА НАС КОНТАКТИ
WebMail
ИМЕ:
ПАРОЛА:
___________________
Ако сте забравили паролата си или има друг проблем с влизането ви във вашата поща на сървъра BGone.net моля пишете на support@bgone.net своевременно ще ви бъде отговорено !


МРЕЖАТА

BGOne оперира и поддържа собствена мрежа за пренос на данни. Оборудването използвано в мрежата е от водещите производители в съответната област. За поддръжката се грижи екип от висококвалифицирани специалисти с необходимите знания и опит. Основните характеристики на мрежата са:

Автономност на мрежата (Multi-Homed Network):

Мрежата на BGOne е 100% Автономна. BGOne притежава Автономна Система с номер 20682. Този номер идентифицира мрежата на BGOne в глобалната BGP (Border Gateway Protocol) маршрутизираща таблица. BGOne поддържа BGP свързаност с множество мрежи, което осигурява непрекъсваема работа на мрежата. В случай на отпадане на една от връзките, Интернет трафикът автоматично се пренасочва през някоя от другите връзки.

Многократно подсигурена периферия на мрежата ( Redundant Edge):

BGOne поддържа няколко гранични маршрутизатора (border routers) в своята мрежа. Нашите BGP сесии със свързаните мрежи от по-горно ниво са балансирани между тези маршрутизатори. Където е възможно, BGP сесиите са дублирани на всички гранични маршрутизатори (border routers). Тази няколкократна подсигуреност дава възможност на техническия екип на BGOne да извършва ремонти или разширения без това да нарушава нормалната работа на мрежата. Всеки един от нашите гранични маршрутизатори (border routers) разполага с капацитета да осигури нормалната работа на мрежата в случай на необходимост.

Многократно подсигурена сърцевина на мрежата ( Redundant Core):

Нашата основна мрежа се състои от Gigabit Ethernet и 10/100 Mb Ethernet връзки между всички маршрутизатори. Всеки основен маршрутизатор разполага с МИНИМУМ 1Gigabit свързаност към останалите маршрутизатори в мрежата. В случай на отпадане на някоя от връзките в основната мрежа, съответната връзка се изгражда през алтернативен път автоматично в рамките на милисекунди. Мрежово оборудване в основата на мрежата работи чрез OSPF (Open Shortest Path First) и IGP (Interior Gateway Protocol), което позволява трафикът да изминава път не по-дълъг от 2 хопа в мрежата.


BGOne предлага на клиентите различни варианти за ползване услугите на компанията чрез оптични линии от различни оператори на Metro Area Network (MAN) или наети цифрови и аналогови линии.

За повече информация, моля свържете се с нас на телефон 02/ 9877088 или email sales@bgone.net.