НАЧАЛО УСЛУГИ ЗА КЛИЕНТИ ЗА НАС КОНТАКТИ
WebMail
ИМЕ:
ПАРОЛА:
___________________
Ако сте забравили паролата си или има друг проблем с влизането ви във вашата поща на сървъра BGone.net моля пишете на support@bgone.net своевременно ще ви бъде отговорено !
ЗА КЛИЕНТИ

Уважаеми абонати, Благодарим Ви, че избрахте Bgone. Ние гарантираме да работим непрекъснато за сигурността и качеството на услугите, които предлагаме и осъществяваме за Вас. Bgone посвещава усилията си в задоволяване изискванията и нуждите на своите клиенти, защото нашата цел е реализиране на едно трайно, коректно и печелившо партньорство.

Приемайки Bgone за Вашия интернет доставчик, Вие получавате уникално потребителско име и парола, които Ви осигуряват възможност да влизате в системата на доставчика. Препоръчваме Ви да запазите тази информация само за лична консумация, за да се избегнат евентуални злоупотреби.


1. Stats – статистика за некомутируем достъп
2. Change password – промяна на парола за Dial-Up и ISDN потребители

Ако имате проблеми:
Ако сте абонат на Bgone и имате оплаквания от обслужването или качеството на предоставените Ви услуги, можете да ги споделите тук. Ще направим всичко възможно за своевременно отстраняване на проблема. Благодарим Ви.