НАЧАЛО УСЛУГИ ЗА КЛИЕНТИ ЗА НАС КОНТАКТИ
WebMail
ИМЕ:
ПАРОЛА:
___________________
Ако сте забравили паролата си или има друг проблем с влизането ви във вашата поща на сървъра BGone.net моля пишете на support@bgone.net своевременно ще ви бъде отговорено !
ЗА НАС
   От създаването си през 2000 год. Bgone специализира в сферата на информационните технологии. Наложила се като една от прогресивните фирми в информационния бранш, Bgone посвещава усилията си в доставянето на висококачествени услуги и продукти, ориентирани към широк спектър от потребители. Екип от квалифицирани специалисти с богат практически опит осигурява цялостни Интернет решения, задоволяващи настоящите и бъдещи нужди на всеки потребител.
   Bgone Ви предлага бърз и надежден достъп до Интернет чрез наети линии, VPN - решения, както и изграждане и поддръжка на корпоративни web, mail, database и друг вид сървъри и корпоративни мрежи, инсталация и разработване на Интернет приложения, сървъри и пълна гама от информационни услуги. Целта на фирмата е да предложи оптималното решение в зависимост от нуждите на своите клиенти.
   Bgone осигурява за Вас още: уеб хостинг, сървър за електронна поща, разработване, инсталиране и поддръжка на online или offline бази-данни, регистрация на домейн; доставка на разнообразни компютърни системи и отделни компютърни компоненти, висококачествено мрежово оборудване, сервиз и поддръжка на компютърна техника, консултации при избора на информационно оборудване, обучение за работа с хардуер, консултации и конкретни решения относно сигурността в Интернет.